Кошик
415 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 31 ТРАВНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Столи теплові

Основна функція теплових столів – підігрів тарілок перед безпосередньою сервіровкою. Після завершення смаження або тушкування м'ясних або рибних страв, необхідно до подачі на стіл зберегти їх в гарячому вигляді. Теплові столи забезпечують короткочасне зберігання продуктів без втрати якості і температури. Сучасні столи теплові дають можливість регулювати температуру до бажаного рівня (як правило, це діапазон від +30 до +80°C). Виробники кухонного теплового обладнання розробили безліч варіантів виконання теплових столів. Конструкція столу може передбачати наявність полиць, ящиків, дверей. З раціональної точки зору, висувні елементи більш зручні у використанні, але займають більше місця. Для невеликої кухні більше підійдуть столи теплові з фіксованими шухлядами і полками, а також розсуються дверними модулями. Ціна моделей з розпашними дверцятами нижче, але при цьому вони вимагають достатнього простору близько теплового столу, що не завжди можна організувати на кухні маленького кафе. Яку саме модель придбати – необхідно вирішувати, виходячи з матеріальних можливостей і смакових уподобань. Внутрішній об'єм столу підігрівається, що робить його використання на лініях роздач в їдальнях дуже практичним і зручним, як для персоналу, так і для відвідувачів. Рівномірно підігрівається стільниця дозволяє повноцінно розподіляти тепло на всі страви. Вбудовані електричні нагрівачі і тепловентилятори своєї одночасною роботою забезпечують столи теплові стабільною температурою і гарантують її рівномірне розосередження по поверхні

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner