Кошик
415 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 31 ТРАВНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Статті компанії ТОВ "Лорд Україна"

Основний розділ

  • Скупість повинна бути розумною
    Як правило, ціна - це перше, що хвилює покупця техніки. Причому він завжди прагне економити. Це добре, тільки треба розібратися, коли слід скупитися. Народна мудрість говорить: «Ми не такі багаті, щоб купувати дешеві речі». Про справедливість цього зауваження стосовно до обладнання для ресторану розповідає Олег Дубровський, заступник генерального директора з розвитку компанії «Північ Трейд»:
    Повна версія статті

Электромеханическое оборудование

Нейтральное оборудование

  • Витяжні зонти: призначення, функції, види
    [Витяжні зонти позбавляють кухню від неприємного повітря завдяки тому, що в них направляється повітряний потік, в якому містяться частинки сажі, жиру, води. Така функція цього кухонного обладнання крім того, що залишає атмосферу кухні чистою, ще й рятує від стіни осідання жиру на них, у результаті на прибирання потрібні менші трудовитрати.
    Повна версія статті
  • Мийки з нержавіючої сталі
    Виробничі і мийні ванни широко застосовуються в різних галузях промисловості, куди, до речі, входить і ресторанний бізнес.
    Повна версія статті
  • Сучасне нейтральне (допоміжне) обладнання для комбінату харчування
    Комбінати харчування — це спеціалізовані громадські підприємства з приготування готових обідів, напівфабрикатів, випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, дитячого харчування та розповсюдження їх серед споживачів (дитячих садів, шкіл, соціальних закладів, їдалень, кулінарії та ін)
    Повна версія статті
  • Допоміжне обладнання для ресторану
    Нейтральне обладнання (допоміжне обладнання) — це важливий елемент будь-якої кухні сучасного підприємства громадського харчування. Будь шеф-кухар знає, що дешеве і неякісне нейтральне обладнання прослужить недовго — воно не зможе протистояти інтенсивних механічних і хімічних впливів, до того ж таке обладнання небезпечно у використанні — метал окислюється і взаємодіє з харчовими продуктами.
    Повна версія статті

Холодильное оборудование

  • Ідеальне рішення для невеликих форматів: холодильний стіл
    Холодильні столи поєднують у собі дві функції: робочу поверхню і охолоджуваний об'єм, що дозволяє істотно економити місце на виробництві.
    Повна версія статті
  • Потрібен «холод» для підсобки
    Основним видом холодильного обладнання для підсобних приміщень підприємств торгівлі є холодильні та морозильні камери. Але в магазинах малого формату, при обмежених підсобних площах, для зберігання товарного запасу в основному використовуються холодильні та морозильні шафи. Вибір обумовлюється наявністю необхідних площ у конкретної торгової точки. Також на вибір обладнання для підсобних приміщень впливає норма запасу, розрахована виходячи з добової оборотності товарів
    Повна версія статті
  • Свіжий бренд для спекотного літа
    Літо – такий довгоочікуваний і такий короткий сезон! Для когось це пора відпочинку, для когось- пік ділової активності. Об'єднує тих і інших інтерес до прохолодних напоїв – як з точки зору організації їх виробництва і продажу, так і з точки зору їх вживання. Всім в жарку погоду необхідні охолоджені квас, вода, пиво, бажано – у великих кількостях, доступні в будь-який час доби і в будь-якому місці.
    Повна версія статті

Тепловое оборудование

  • Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1
    Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).
    Повна версія статті
  • Огляд індукційної одноконфорочная плитки Suhini SH-IP20A
    Індукційна одноконфорочная плитка SH-IP20A — продукт від вже набридлій на ринку фірми Suhini, позиціонує її як простий в управлінні і корисний прилад, що дозволяє швидко вирішити окремі завдання. Компанія Suhini міцно влаштувалася в каталогах торговельних мереж з широким асортиментом своєї продукції для кухні.
    Повна версія статті
  • Як вибрати індукційну плиту. Переваги і недоліки
    Вперше на ринку кухонного обладнання з'явилися індукційні плити у 80-ті роки минулого століття. Спочатку пристрої цього типу були досить дороги і використовувалися в основному на кухні «просунутих» ресторанів. По мірі розвитку технологій виникло обладнання за прийнятними цінами – малогабаритні настільні індукційні плити в металевому і пластиковому корпусі, з однією або двома конфорками. Тільки подібні пристрої під брендом GASTRORAG, придатні для застосування на професійній кухні,
    Повна версія статті
  • Копчення
    Копчення не тільки охороняє продукти від псування, але і надає їм приємний смак і аромат. Коптити можна окосту, грудинку, ковбаси,сосиски, сало, птицю тушками і пр. Процедура копчення полягає в тому, що продукти піддаються дії диму, просочуючись їм. Коптити продукти в димохідній трубі на горищі або з допомогою спеціального пристосування – коптильної камери.
    Повна версія статті

Барное оборудование

  • Як вибрати соковижималку
    Смачний сік – це завжди добре. Неважливо, яка пора року за вікном – вітаміни потрібні організму постійно. Відомо, що найбільше їх в натуральному, свіжовичавленому соку. У магазинах він якщо і продається, то коштує недешево. Але навіщо кожен раз тратити багато, коли можна, заплативши один раз, надовго забезпечити себе натуральними соками. Просто купіть електричну соковижималку.
    Повна версія статті
  • Користь різних соків
    Всього чверть-половина склянки в день свіжовичавленого фруктового, овочевого, трав'яного або ягідного соку – і Ви обов'язково відчуєте себе краще і бадьоріше! Просто забудьте про лінь.
    Повна версія статті
  • Вичавлюємо прибуток, або як заробити на соці
    Соки зі свіжих фруктів і овочів, вичавлені безпосередньо перед споживанням — продукт вкрай важливий для здорового самопочуття в нашій північній країні. Але організувати процес приготування та продажу соків і супутніх товарів насправді не так просто. Яка в реальності технологія організації даного бізнесу?
    Повна версія статті
  • Коли штовхач соковижималці не потрібен
    Компанія "ЛОРД УКРАЇНА" представляє новинку технологічного обладнання - соковижималку J 80 від французького виробника професійного кухонного обладнання Robot Coupe. Оснащена унікальною лійкою у формі равлика вона дозволяє виконувати безперервну завантаження овочів і фруктів без використання штовхача.
    Повна версія статті

Посудомоечные машины

Пароконвекционные печи (пароконвектоматы)

  • Пароконвектомати Unox
    Компанія "Лорд Україна" представляє обладнання італійської фірми Unox S. P. A. Ця фірма спеціалізується на випуску широкої гами пароконвектоматів і конвекційних печей для кондитерського виробництва. У цій статті ми познайомимо Вас з пароконвектоматами.
    Повна версія статті
  • Еволюція обладнання - від печі до кулінарного центру
    Винахід в 1976 році компанії Rational першого пароконвектомата кардинально змінило погляди на приготування продукції громадського харчування
    Повна версія статті
  • Електронний помічник на кухні - пароконвектомат UNOX
    Італійська фірма Unox давно відома на російському ринку як виробник якісного теплового обладнання для професійної кухні і, в теж час, за відносно невисокої вартості. В асортименті компанії присутні контактні грилі, конвекційні і пароконвекционные печі. Основним завданням Unox ставить випуск багатофункціонального інноваційного обладнання за доступною ціною
    Повна версія статті

Профессиональная химия для кухни

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner